Gebruik unieke content

De teksten die u op uw website gebruikt zijn erg belangrijk. Zorg er altijd voor dat deze teksten uniek zijn. Het is namelijk zo dat een van de slechtste dingen die u op het gebied van SEO kunt doen is het kopiëren van teksten van andere websites. Ten eerste zal de eigenaar van de website waar u de teksten van heeft gehaald dit niet leuk vinden, maar ook Google vindt dit niet echt een geslaagde actie. Google houdt namelijk niet van dubbele content (duplicate content genoemd) en kan hiervoor uw website bestraffen. U kunt prima andere websites als bron gebruiken, maar zorg er altijd voor dat u teksten in uw eigen bewoordingen plaatst op uw website. Als u dit zelf lastig vindt, raadpleeg dan een tekstschrijver om de teksten voor uw website voor zijn of haar rekening te nemen.

 

Probeer daarnaast een juiste samenhang te vinden tussen SEO-gerichtheid en het informatieve karakter van uw website. Voor de vindbaarheid van uw website in Google moeten er enkele zoekwoorden op uw pagina’s aanwezig zijn, maar de informatie op uw website moet tevens interessant zijn voor uw bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mijn SEO Tips