De title tag

Iedere website heeft een titel. Deze wordt in de broncode van uw website als volgt aangegeven <title>De titel van uw website</title>. Dit is een onderdeel van uw website waar u heel goed over na moet denken. Het is namelijk één van de eerste dingen waar Google naar kijkt bij de beoordeling van uw website. De titel van uw website is eigenlijk uw belangrijkste wapen om aan zoekmachines aan te geven waar uw website over gaat.
Als u een website bezoekt dan staat de titel van een website helemaal linksboven in uw beeldscherm aangegeven. Gaat u bijvoorbeeld naar www.google.nl dan ziet u als titel Google staan plus informatie over uw internetbrowser. Aangezien het succes van Google niet afhankelijk is van de titel van haar website volstaat dat prima. U wilt uw website echter nog wel meer bekendheid geven en daarom is de titel voor u wel belangrijk.

 

Zorg ervoor dat de belangrijkste zoekwoorden waar u zich op richt in uw titel staan. Dat heeft een gunstig effect op de ranking van uw website. Daarnaast wordt deze titel tevens opgenomen in de zoekresultaten van Google. Aan deze titel lezen potentiële bezoekers van uw website af waar uw website over gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mijn SEO Tips